Kontakta oss på 031-127 111 eller info@ioi.se

”Vi utvecklar och genomför kommunikativa idéer som stärker uppdragsgivarens profil, relationer och varumärke”

 
S A M A R B E T E T. Som uppdragsgivare möter du ett team som besitter de specialistkunskaper du efterfrågar. Kommunikationsstrategen, mässproffset, projektledaren, formgivaren, skribenten och konsulten. Vi vet att ingen kan vara bäst på allting, därför samarbetar vi med experter. Under våra verksamhetsår har vi därför byggt upp ett brett nätverk inom dessa företag. Det ger oss friheten att välja partners efter uppdrag och kompetens efter utmaning.

 
R A M A R N A. Våra uppdragsgivare skall vinna på att arbeta tillsammans med oss. Därför lägger vi stor möda på att diskutera igenom projektens mål och ramar. Då får vi samma målbild och har rätt förväntan på vad vi skall leverera. En välavgränsad uppdragsdefinition tillsammans med en grundlig brief ger projektet de bästa förutsättningarna.

 
E F F E K T E R N A . Analys, Analys, Analys. Det är fundamentet i en lyckad lösning som ger effekt på lång sikt. Först med alla fakta i hand kan vi avgöra hur vi skall arbeta. I vissa projekt kan ett DR -utskick vara rätt väg, i andra är det mässan, annonsen, trycksaken eller interna diskussioner som är nyckeln till lösningen.

 
T E A M E T . Som uppdragsgivare blir du en del av vårt team. Vi vill undvika att genomföra jobbet om inte du är med i processen. Kontinuerligt stämmer vi av arbetet, justerar och styr projekten så att resultatet ger uppdragsgivaren bästa resultat. Löpande dokumenteras stegen så att vi alltid kan gå tillbaka och betrakta vilka avväganden som gjorts.

 
A N S V A R E T . Idé & Information arbetar med hänsyn till uppdragsgivarens självklara krav på sekretess. Givetvis följer vi även branschorganisationernas övriga etiska riktlinjer i vårt arbete. Moral och etik är frågor som diskuteras mycket på vårt kontor. Vi vill arbeta för en värld som vi alla kan leva och trivas i.

 

Print Friendly
Sök på webbplatsen

Citatet:

"Det positiva med att vi inte kan vara tvärsäkra på någonting, är att allting blir möjligt."

Karin Alvtegen

Sagt om oss:

- På Idé & Information är kundnyttan och kundservice i fokus, snarare än att ta fram den flashigaste produkten i tävling med andra byråer. Jag fick precis det jag ville, plus lite till.

Lennart Hammarstrand. Försvarsmedicincentrum
Copyright 2013 Idé & Information.
css.php