Kontakta oss på 031-127 111 eller info@ioi.se

Studenttankar som resulterade i en kommunikationsbyrå

 

H I S T O R I E N. Det tog sin början en sen natt på studentkåren 1973. Vid bordet fördes en livlig diskussion om framtiden, värderingar och affärsmannaskap. På servetterna antecknades vad som skulle komma att bli grunden för de kommande trettiofem årens verksamhet. Vår verksamhet har över åren utvecklats men vår övertygelse har bestått. Kommunikation och möten är grunden för lönsamma affärer.

Vi började som mässkonsulter med kompletterande reklam­byråverksamhet. Det är affärsområden som vi fortfarande arbetar med, men vi har vidgat vår verksamhet genom att ta in ny kom­petens och genom att utveckla nya metoder. Som uppdragsgivare kan du ställa hårda krav på att få vad du efterfrågar, och lite till.

S J Ä L E N. Oavsett vilken kanal vi använder för att kommunicera vår uppdragsgivares budskap och oavsett målgrupp är vi övertygade om att inget är så viktigt i processen som människan. Varumärken kan inte byggas starka utan företagets medarbetare. En kampanj kan aldrig bli framgångsrik om målgruppen inte tar den till sig. Ett möte kan aldrig bli bra om deltagarna är oengagerade. Utan kunniga och motiverade människor uteblir affärerna.

N Y T T A N . Idag är vi en modern kommunikationsbyrå med tre affärsområden som kompletterar varandra, verksamhetsutveckling, marknadskommunikation och undersökningar. Ofta arbetar vi parallellt med flera discipliner för att nå uppsatta mål. Vi arbetar med att skapa mötesplatser för affärer genom mässor, kickoffer och event. Med rätt mix av trycksaker, annonser, tidningar, pressaktiviteter och webblösningar kan vi kommunicera med målgruppen på ”rätt våglängd”. Vi eftersträvar en konstruktiv dialog för att kunna bygga upp ett förtroende mellan uppdragsgivare och målgrupp.

S Y N S Ä T T E T. Resultat och effekt för uppdragsgivaren är våra ledstjärnor. Respekt och emotionell intelligens är våra riktlinjer. Kreativitet och affärsmannaskap är våra kompetenser. Med vårt väloljade nätverk kan vi åta oss allt från masskommunikation till djupare, mer individanpassade projekt och uppdrag.

Ta en titt på ett axplock av vad vi åstadkommit genom åren. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om kommunikation eller vill veta mer om vårt arbetssätt.

»crosslinked«

Print Friendly, PDF & Email
Sök på webbplatsen

Citatet:

"There is nothing as powerful as an idea whose time has come"

Victor Hugo

Sagt om oss:

- Uppdraget har resulterat i bättre sammanhållning, bättre feedback, klimat och ökad självinsikt. Tack för två trevliga och bra dagar!

Jan Malm, KPMG
Copyright 2013 Idé & Information.
css.php