Kontakta oss på 031-127 111 eller info@ioi.se

Hos Idé & Information hittar du en både bred och djup kompetens inom organisationsutveckling, kommunikation, företagsledning och strategiskt arbete.

 

 

gunnar dehlfors, idé & informationGunnar Dehlfors

VD

0708-35 16 59

gunnar.dehlfors(snabel-a)ioi.se

 

Gunnars drivkraft är att hjälpa våra kunder att nå framgång genom kommunikation som enligt honom stavas Ledarskap. Medlet att nå framgång är ofta delaktighet och engagemang hos både ledningen och medarbetarna. Gunnar betonar ofta vikten av ett gränsöverskridande angreppssätt och vikten av helhetssyn. Hans styrka ligger i hans förmåga att entusiasmera och stimulera andra människor och han har också en passion för att lära ut. Hans motto är ”Det mesta är möjligt, dessutom på flera sätt”.

Här finns över 30 års samlad erfarenhet av projekt i affärsutveckling och marknadsföring med uppdrag åt bland annat Göteborgs Stad, Cowi, JR Johnssons Bleck & Plåtslageri, Stena Line AB Kungsmässan och många fler. Gunnar har studerat Ekonomi, Informationsteknik samt Miljövård vid Göteborgs Universitet.

Gunnar är en röd-blå fotbollsentusiast och har i 25 år försvarat Göteborgs färger i reklambranschens ”Stadsmatchen”, som han var initiativtagare till. Samhällsengagemang är också viktigt för Gunnar. Han har bland annat varit med och startat ett föräldrakooperativ ( som 20 år senare fortfarande existerar) och föreläsningsorganisationen Transfer i Göteborg. Han sitter också med i styrelsen för The House of Fairtrade Sweden AB på ideell basis.

Hampus Lindeberg

Skribent & Projektledare

0734-05 06 34

hampus(snabel-a)ioi.se

 

Hampus är en lagspelande analytiker, som brinner för att omvandla kreativ förmåga i praktisk kundnytta.

En av hans starka sidor för att åstadkomma utveckling är att skapa kärnfull och kundorienterad analys. Här finns en stor kunskapsbas som kommer väl till hands i våra många projekt.

Hampus har en gedigen bakgrund som tekniker och civilekonom samt är lika organisationspsykologiskt bevandrad.

Han är en fysiskt aktiv person som gärna ser cykeln som färdmedel. Ett annat välutvecklat intresse visar sig i konsten att fotografera och skapa nya perspektiv. Han orienterar sig gärna (och oss andra) i skiftande samhällsfrågor, med effektiv skärpa och engagemang.

 

Print Friendly, PDF & Email
Sök på webbplatsen

Citatet:

"Success does not consist in never making mistakes but in never making the same one a second time."

George Bernard Shaw

Sagt om oss:

- På Idé & Information är kundnyttan och kundservice i fokus, snarare än att ta fram den flashigaste produkten i tävling med andra byråer. Jag fick precis det jag ville, plus lite till.

Lennart Hammarstrand. Försvarsmedicincentrum
Copyright 2013 Idé & Information.
css.php