Kontakta oss på 031-127 111 eller info@ioi.se

Tips för val av kommunikationsbyrå

Det finns många kommunikationsbyråer så hur hittar du rätt? Naturligtvis handlar det om personkemi och relationer men du kan ju börja med att tänka på nedanstående punkter:

 

Fråga efter erfarenhet:
Ide & Information startade 1975. Med fler än 500 projekt i bagaget är vi en kommunikationsbyrå med både lång, bred och djup erfarenhet av organisationsutveckling samt marknadsförings-och kommunikationslösningar.

Fråga om kompetens:
Bredd, höjd och djup. Vad är viktigt för dig? Vår långa erfarenhet i kombination med nöjda kunder har gett oss ett stort nätverk med olika kompetenser. Vi är ett gränsöverskridande företag med tvärkunskaper och helhetssyn inom en rad olika branscher/ företag, stora som små. Volvo, JR Johnsson, Stena Line, Cowi, SKF, EL-max för att nämna några…

Fråga om etik och integritet:
Ide & Information är en oberoende marknadsförings byrå som tycker att respekt och ärlighet är viktiga ingredienser i affärslivet. Kanske är det därför vi fortfarande finns kvar?

Fråga om värderingar:
En bild säger mer än tusen ord och siffror… vi strävar efter ett lärande, öppet och humanistiskt projektarbetssätt.

Fråga efter resultat:
Vårt mål är inte att tjäna pengar. Vårt mål är att tjäna kunden. Pengar är resultatet.

Fråga efter engagemang:
”All business is human”. Företag består av människor, vilket är vår utgångspunkt i alla projekt och samarbeten. Vi är ett litet flexibelt bolag, med stort nätverk och ser därför inga hinder i något projekt – tvärtom vi ser möjligheterna. Anpassningsförmågan är stor och vi skräddarsyr alla projekt efter kundens förutsättningar.

Print Friendly, PDF & Email
Sök på webbplatsen

Citatet:

"Att sluta annonsera för att spara pengar är som att stanna klockan för att spara tid."

Thorwald Gahlin

Sagt om oss:

- Bollplanksavtalen med Idé & Information är utvecklande både för mig och för flera av våra filialchefer. Vi både ser och känner direkt nyttan av insatserna i form av ökad medvetenhet för beteende- och kommunikationsfrågor.

Jan Ejdebäck, YIT
Copyright 2013 Idé & Information.
css.php