Kontakta oss på 031-127 111 eller info@ioi.se

Verksamhetsutveckling genom aktivt medskapande!

Den bästa utvecklingen äger rum när medarbetare engageras och agerar tillsammans. När människor blir delaktiga i sitt företags verksamhet förvandlas dess idéer och strategi till verklighet. Medarbetare som förstår arbetsplatsens mål och förutsättningar kan omsätta dem i sitt dagliga arbete, i konkret handling och en engagerande utveckling. Ditt verksamhetsresultat kan förbättras avsevärt genom att bara ta vara på all den fulla potential som chefer och medarbetare har genom att kanalisera den rätt.

Idé / Information har 40 års erfarenhet av verksamhetsutveckling och att förändra resultat i många olika branscher. Vår arbetsmetodik bygger på delaktighet och medskapande eftersom människor bara agerar på ett sätt som de verkligen känner för

Här är exempel på vad vi gör inom verksamhetsutveckling:

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet med verksamhetsutveckling?
Kontakta oss då på 031-127 111 eller mejla till info@ioi.se.
Alternativt fyller du i formuläret nedan till höger så kontaktar vi dig.

Print Friendly, PDF & Email
Sök på webbplatsen

Citatet:

"Vare sig vi vill eller inte, vare sig det är rätt eller fel, kommer det alltid att vara kundens uppfattning som ligger till grund för värderingen av oss."

Maria Lilja

Sagt om oss:

- Uppdraget har resulterat i bättre sammanhållning, bättre feedback, klimat och ökad självinsikt. Tack för två trevliga och bra dagar!

Jan Malm, KPMG
Copyright 2013 Idé & Information.
css.php