Kontakta oss på 031-127 111 eller info@ioi.se

Chefscoach – extra stöd och näring till dig som chef

kompassVäxter kräver olika förutsättningar för att växa och må bra. Några behöver mycket ljus och vatten, andra behöver mindre. Vissa förutsättningar är svårare att påverka och det kan vara problematiskt att ge exakt rätt förutsättningar med sol och vatten. Det är då vi behöver nya idéer, alternativa lösningar – och en skvätt extra näringslösning.

Behöver du input som chef eller ledare?

Det är ofta ensamt på toppen. Har du någon att diskutera och bolla dina frågor med? Ser du nyttan av att kunna kontakta en oberoende part, som ser med andra ögon? Ide & Information har mer än 30 års erfarenhet av ledarskap och chefsrelaterade problemområden. Låt oss tillföra dig och din organisation ny livsluft och näring. Med aktivt lyssnande och frågeorienterad diskussionsmetodik ser vi till att lyfta perspektiven kring din verksamhet. Ett bollplanksavtal med Ide & Information innebär:

  • Ett sätt att få perspektiv på din verksamhet.
  • Tillfälle att få stöd och guidning vid svåra beslut eller omorganisationer.
  • Möjlighet att fördomsfritt och prestigelöst kunna pröva nya idéer gentemot en kreativ partner.
  • En väg att komplettera dina egna erfarenheter och utveckla din roll som chef.

Receptet på ett framgångsrikt ledarskap stavas kommunikation… Det är grunden för allt vi arbetar med. Kommunikation är byggstenen i alla relationer internt eller externt, privat eller offentligt. Det finns inga genvägar till en väl fungerande kommunikation, men det finns många metoder och redskap för att ta sig dit. Låt oss dela med oss av våra samlade erfarenheter, och berätta mer om hur vi guidar dig och ditt företag mot ännu större framgångar.

 

Ladda ner vårt produktblad om Chefscoach

 

Kundcitat:

”Jag stannar upp, reflekterar och får nya insikter som jag värdesätter mycket. ”
Göran Lineberg, Volvo

”Våra möten har fått mig att fundera på hur vi kommunicerar med varandra och hur viktigt det är att jag tänker på hur jag uttrycker mig till alla. Att även små saker kan vara väldigt viktiga. ”
Jenny Giza, ICA Kvantum Frölunda

”Att använda mig av Ledningscoach ger mig möjligheten att stämma av min agenda med en ärlig person som inte är beroende av mig.”
Lars Isacson, SCR Svensk Camping

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet med chefscoachning?
Kontakta oss då på 031-127 111 eller mejla till info@ioi.se.
Alternativt fyller du i formuläret nedan till höger så kontaktar vi dig.

Print Friendly, PDF & Email
Sök på webbplatsen

Citatet:

"Att sluta annonsera för att spara pengar är som att stanna klockan för att spara tid."

Thorwald Gahlin

Sagt om oss:

- Engagerat engagemang och inser potentialen i vad en lyckad idé kan betyda för kunden. Idé & Information är en snabb, lyhörd, idérik marknadsföringsbyrå som inte är rädd att pröva olika infallsvinklar.

Bo Olsson. GE Real Estate
Copyright 2013 Idé & Information.
css.php