Kontakta oss på 031-127 111 eller info@ioi.se

Affärsstrategier är inte värda något om de inte fullföljs.

 

verksamhetsutvecklingIdé & Information har ett antal verktyg som kan hjälpa er för att få fram ökad verkningsgrad genom medskapande. Vi kan engagera, motivera och stimulera medarbetare och kunder. Framförallt kan vi öka verkningsgraden i genomförandet av interna utvecklingsaktiviteter och koppla dem till målen i er externa marknadsföring.

Vår erfarenhet är att det sällan är fel på företagens strategier, utan att det snarare råder brist på att förankra dem internt. De anställda måste förstå, acceptera och agera i enlighet med strategin. Det vill säga strategin måste översättas till vardagen. Den bästa strategin är den som genomförs, tycker vi på Idé & Information. Då krävs det något innehållsrikt och medskapande. Känslan av delaktighet på arbetsplatsen och i uppgiften, är nog den främsta egenskap vi kan uppnå. Delaktighet genererar ansvar, som leder till engagemang.

Undersökningar visar dessutom att ansvar och möjlighet att påverka sitt arbete skapar nöjdare medarbetare. Detta leder i sin tur till att ledningen får det lättare.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet med förankring av affärsstrategier och mål?
Kontakta oss då på 031-127 111 eller mejla till info@ioi.se.
Alternativt fyller du i formuläret nedan till höger så kontaktar vi dig.

Print Friendly, PDF & Email
Sök på webbplatsen

Citatet:

"If you do build a great experience, customers tell each other about that. Word of mouth is very powerful."

Jeff Bezos, CEO Amazon.com

Sagt om oss:

- Mycket nöjd. Precis vad jag förväntat mig + lite till!

Doris Rudén, Färgelanda Kommun
Copyright 2013 Idé & Information.
css.php